6 Mars – 12 Mars Kyla…

6 Mars

Efter att ha strosat runt lite i Cassablanca på förmiddagen kör vi de sista 40 milen till den spanska staden Ceuta vid Gibraltarsundet.

7 – 12 Mars

Vilken omställning. Igår i Cassablanca var det +20,  idag minusgrader… Brr… Nu kastar till och med Ronnie in sandalerna och kortbyxorna i bilen.

Vi hade ändå tur att det inte var halare än det var under den långa transportsträckan igenom Europa efter vad man har hört. Väglaget var bra nästan hela vägen. Gjorde en snabb-turistning i Bordeaux och kikade på deras Unesco märkta katedral och lite annat.

Väl hemma så jobbar vårsolen som bäst med att smälta snön, härligt. =)

Har nu varit hemma i två dygn och börjar redan känna oss uttråkade. Längtar ner till Afrika igen! =P

March 16, 2010 • Posted in: Expedition Västafrika 2009-2010

2 Responses to “6 Mars – 12 Mars Kyla…”

 1. Kikko och David Mellergårdh - March 16, 2010

  Välkomna hem!
  Kul att läsa om er resa och vi förstår att ni haft det bra!
  Vi planerar ännu och börjar så smått förstå att det kommer att bli av till slut. Det som nu är aktuellt är uthyrning av huset och vi har flera intresserade… får se vad det blir med det. Katten MOrris har troligtvis fått ett fosterhem oxå, han ska besöka dem en helg för att se om det går bra….
  en liten undran, vilken smstjänst hade ni så ni kunde sms:a ? har försökt men den tjänst jag hittade på nätet och även Blogger stöder bara amerikanska nummer.
  Ha det gott och livet här hemma är oxå ok. Vi har mycket att vara tacksamma för i vårt land. ( jag har lyssnat på en tjej idag som kom som 14 åring till Sverige utan familj, hon såg dom dödas… man känner sig ödmjuk inför livet då, och tacksam! )
  ha det gott!
  Kikko och David

 2. Ronnie - March 16, 2010

  SMS tjänsten vi använde var: http://www.letmeparty.com
  Går inte att skicka längre mess än 160 tecken eller använda ÅÄÖ. Annars fungerade det klockrent.

  Vi ser fram emot att följa er resa!

  Ha det så bra!

Leave a Reply