23-28 Januari

23 Januari

Tar oss ner till kusten och kör på stranden västerut tills vi får hela stranden för oss själva. Där tar vi ett mycket efterlängtat dopp i det varma vattnet och lagar mat.

24 Januari

Åker till den nationalparken med mest orörd regnskog i Ghana, alldeles vid gränsen till Elfenbenskusten. Svettigt men vackert. =) Åkte till ett litet bungalowhotell/camping längs kusten.

Ankasabil

25 Januari

Tar oss österut och kikar på Kakum nationalpark där man går på hängbroar mellan träden 20-40 meter över marken. Sedan delar vi på oss, ett gäng vill se mer av Accra medans vi andra åker västerut. Vi åker till Micke och Julia, ett ungt svenskt likasinnat overlanderpar som flyttat ner till Ghana och håller på att bygga upp en liten beach resort. \

26-28 Januari

Här har de fått det riktigt mysigt, vi stannar och slappar några dagar. Skönt. =) På eftermiddagen den 28e åker vi till Accra for att hämta Ekrem på flygplatsen morgonen efter.

Mickeojuia

January 28, 2010 • Posted in: Expedition Västafrika 2009-2010

4 Responses to “23-28 Januari”

 1. Monica - January 29, 2010

  Hej på er!
  Va helt fantastiskt underbart det ser ut, vilken strand. Tyckte dom andra de var häftigt köra i regnskog? Va skönt att få koppla av hos M o J.

  Här e 7 grader kallt, tjock is och jävligt halt.. Så jag skulle vilja va en fågel som har turbovingar o flyga ner till er ett par dagar.

  Ha det fortsatt underbart och kul!
  Kramar i massor!
  Monica

 2. Johanna Larsson - January 31, 2010

  Hej Ronnie o Lena!
  När har ni tänkt komma hem? Hittar inget om det på sidan.
  För ni är bjudna på Tobias dop den 27/2 kl.12 i Djura Kyrka. Hoppas ni har kommit hem då!
  Mvh Fredrik o Johanna

 3. Svengren - January 31, 2010

  Hej på er!

  Det låter och ser ut som att ni har det rätt bra där nere! På den svenska västkusten är det fortfarande illvinter. Nåväl, bättre än regn!

  Ha det gott och ta det vackert!

  Svengren

 4. admin - February 9, 2010

  Tackar for inbjudan till dopet men vi kommer inte hem forran i mitten av Mars.

  Ja, det verkar som vintern har er i ett jarngrepp i ar! =)

Leave a Reply