Ronnie Bergfelt och Lena Wallner driver 4x4 Expedition Sweden - Vi skall bila jorden runt! Med dig? DU har chansen att delta!
Ronnie i Ghana Ronnie o Lena i Saharaöknen Lena Wallner i Sahara

Ronnie Bergfelt

Född: 1979 i Göteborg
Bor: Tillsammans med Lena i bilen eller ibland i vårt hem utanför Rättvik
Arbete:
Tidigare jobbat med bilar i 14 år, först som anställd sen i egen regi för att ha råd att resa så mycket som möjligt. Numera planerare, iordningställer bilarna, gör hemsidan och driver tillsammans med Lena webshopen 4x4offroad.se
Intressen: Resor! Bilar, motorcyklar och en skvätt datorer.
Favoritland: Kongo Brazzaville. Verkligen utmanande körning, exotiska miljöer och fantastiska människor!
Bra sidor: En hejare på bilar och är en levande kunskapsbank om Afrika.
Mindre bra sidor:
Tankspridd, enligt Lena en slabbedask

Det verkliga reseintresset började med att jag haft en hel del 4x4 bilar som jag höjt och tuffat till med stora hjul, snorkel, winch m.m. mest för utseendets skull. Men vore det inte roligare om bilarna verkligen kom till användning? Sagt och gjort, jag och några polare åkte ner till Afrika med min dåvarande bil och sedan dess är jag helt fast! Att ligga och steka på Kanarieöarna är inget för mig - jag vill ha äventyr! Trivs bättre på resande fot än hemma. Bara vi har med oss vår trygga men flyttbara punkt - bilen! Varje resa ger oss underbara minnen för livet!

Lena Wallner

Född: 1984 i Rättvik
Bor: Tillsammans med Ronnie i bilen eller ibland i vårt hem utanför Rättvik
Arbete: Jobbat som en tok på Hemköp för att kunna resa så mycket som möjligt. Sköter numera visumplaneringen, och det administrativa både för resorna och 4x4offroad.se.
Intressen: Äventyrsresor! Fotografering, fiska, baka och diska (tror Ronnie).
Favoritland: Alla har sin tjusning men längtar till Mongoliet!
Bra sidor: Glad, ordningsam, kan tygla Ronnie.
Mindra bra sidor: Inga

Älskar detta sättet att resa på, att få uppleva länderna som de verkligen är. Uppskattar verkligen den möjligheten som bilen ger att fritt kunna resa runt i exotiska länder och som annars är få förunnat. Är heller inte typen som kan ligga stilla och sola i flera timmar, utan vill hellre åka runt för att få se mer. Efter första expeditionsresan med bil var jag helt fast! Nu har det blivit flera år med expeditionsresor till tre olika kontinenter. Vilken frihet!

Kontakta oss!

Kommande expeditioner där DU kan delta! Mer information om våra expeditonsresor. Passar det dig? Vanliga frågor och svar.